Bliv den næste VIP-kunde på et autoværksted i Ishøj

08 marts 2022 Anders_Lundtang_Hansen

editorial

Kan vi ikke også hurtigt blive enige om, at det er meget rart at få særbehandling, når det er til den positive side?

Når det ikke sker for os, så brokker vi os og kalder det forskelsbehandling, og man trækker Jantelovs-kortet som en sand dansker, men når det omvendte så sker, så synes man, at det da bare manglede.

Det sker på natklubber, i loger, messer og mange andre steder, og hvis man er kunde et sted, så kan det overgå en, hvis man er heldig.

Men man kan også købe sig til det, så man for eksempel betaler et bestemt beløb om året eller en anden periode, og så får man adgang til mange forskellige fordele – så behøver man ikke vente på, at man selv bliver hevet til side og får at vide, at man er særligt skattet hos dem.

autoværksted ishøj

Der er særlige fordele at hente ved autoværkstedet i Ishøj

I denne sammenhæng drejer det sig om, at man kan blive VIP-kunde hos et bestemt autoværksted i Ishøj, og så er der utroligt mange fordele at hente.

Det er især praktisk for en, hvis det er et sted, som man kommer tit, og det gør man jo som regel, hvis man oplever, at der bliver taget godt hånd om ens bil, hvorfor man vender tilbage gang på gang.

Så når man alligevel er der mange gange, så kan man jo lige så godt se på, hvad der er at hente af medlemsfordele som VIP-kunde.

Mange gange skal der jo ikke mange handler til, før man har fået de penge for medlemskabet tjent ind igen, så man undrer sig over, at man ikke gjorde det noget før.

Nogle folk er måske bekymrede for, at de ikke får udnyttet de fordele, så de betaler for noget, som de ikke får behov for, men de her fordele er nogle, som mange mennesker kan bruge!

Flere Nyheder