Beskyt din bil med en antirust behandling

14 april 2020 astrid_pedersen

I Danmark er det nødvendigt at gøre lidt ekstra for at beskytte sin bil imod rust og korrosion. Rust opstår når bilens metalliske dele udsættes for oxydering – og dette sker især når delene er i berøring med fugt. På vore breddegrader er luften ofte meget fugt holdig.

Samtidig kan der hurtigt opstå store temperatur forskelle, når en bil er varm, og luften er kold – og dette giver anledning til kondens i bilens samlinger. Især undervognens hulrum er udsatte, og bliver således hurtigt tæret af rust, hvis man ikke sørger for med jævne mellemrum at give bilen rustbeskyttelse i form af en effektiv antirust behandling og en holdbar undervognsbehandling.

Hvor kan min bil få en antirust behandling i Silkeborg?

Hvis du leder efter efter et autoværksted som tilbyder behandling med rustbeskyttelse i Silkeborg, kan du med fordel vælge Verner Mortensen Automobiler.

Verner Mortensen Automobiler har mange års erfaring med antirust behandling og undervognsbehandling af alle typer biler uanset fabrikant, model eller årgang. Hos Verner Mortensen Automobiler får din bil den bedste behandling, som findes på markedet, nemlig en TekTrol antirust behandling og undervognsbehandling. TekTrol er det førende produkt til rustbeskyttelse af biler, og står samtidig for sin helt egen godkendte metode til påføring af samme.

Når du vælger at overlade opgaven med antirust behandling og undervognsbehandling til Verner Mortensen Automobiler, får din bil således den bedste og mest holdbare rustbeskyttelse behandling der findes. Dette betyder, at du kan forlænge levetiden på din bil med op til flere år, og samtidig sikre at bilens sikkerhed og køre egenskaber er optimale gennem hele bilens levetid.

Er rustbeskyttelse dyrt?

Du kommer selvfølgelig af med nogle tusind kroner for en fuld antirust behandling – men du vil hurtigt finde ud af at det langt bedre kan betale sig frem for at lade bilen ruste op. Bestil tid til rustbeskyttelse af bil hos Verner Mortensen Automobiler på

Flere Nyheder