Brug lidt tid på at sætte dig ind i den lejede campingvogn forud for campingturen

03 september 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Hvordan var det lige, at forteltet skulle sættes på campingvognen?

Hvor slutter man strøm til maskineriet?

Hvad var det nu, man måtte og ikke måtte i campingvognens lokum?

Der er ikke noget værre, end hvis man som campist skal stå i silende regnvejr og være i tvivl om, hvordan man sætter forteltet op, eller hvis man skal stoppe sig selv midt om natten på toilettet for at spørge sig selv, om man har gang i noget “forbudt” på toilettet.

Den slags skulle man øve sig på og have styr på hjemmefra.

Når man køber en campingvogn for første gang, så sætter man sig jo ind i den, og så øver man sig løbende på campingpladserne fra gang til gang, hvad man gør og ikke gør, indtil det bare sidder på rygraden.

Det samme skal man gøre med den campingvogn, som man lejer.

Du bør have godt styr på den campingvogn før camping

For det er ikke altid, at man kan leje den samme campingvogn eller en af samme model eller bare tilsvarende, når man gerne vil ud at campere næste gang, hvis man har returneret den i mellemtiden, hvilket er smartest, da man så ellers bare betaler for at have den stående uden at bruge den.

Så når man ved på forhånd, at man skal ud at campere og vil leje en campingvogn, så bør man enten på forhånd finde ud af, hvad det er for en campingvogn, man er sikker på at kunne låne, så man kan læse op på den.

Eller man bør anskaffe sig den en dag eller to i forvejen for lige at øve sig på den, hvordan man gør.

Selvom man betaler for det, så kommer det en til gavn, så man ikke står og skal fumle med de nødvendige opgaver, når de presser sig på, så man ikke nyder campingturen.

Flere Nyheder