Derfor skal du besøge dit autoværksted oftere

11 november 2019 admin

Som bilejer vil man gerne have, at ens bil er køreklar og fungerer helt som den skal – og naturligvis lige når man har brug for det. Det gør det nemmere at komme fra a til b, og det kan give én, en stor fleksibilitet ift. at komme til de aftaler, man har. I sidste ende så er det nok også derfor, at mange investerer i en bil. Der er nemlig ikke noget værre end en bil, som ikke vil køre, når man skal på arbejde, i skole, til jobsamtale, mødes med familie, venner eller andet. 

En af de ting du kan gøre for at investere i din bil løbende er at tage den forbi autoværksted. Her kan du være med til at gøre bilen gennem et basiseftersyn. På den måde kan du hjælpe din bil til at køre mere problemfrit.

Til et basiseftersyn kan man bl.a. få tjekket: 

– dækkens tryk og hvilken stand de er i

– status på bilens batteri

– om bilens olie er på det niveau, det skal være på – og få hjælp til at få olien skiftet

– om bremserne virker helt som de skal

– om gearkassen skulle have utætheder

Dette er blot nogle af de ting, din mekaniker kan gennemgå på autoværkstedet. 

Formålet med et basiseftersyn er, at man kan være med til at tage skader og potentielle store reparationer i forkøbet. Mekanikeren kan nemlig hjælpe en på vej med ift. om der er dele, der snart skal skiftes, eller som snart skal repareres. Det kan derfor godt betale sig, at man svinger forbi sin mekaniker regelmæssigt.

Søger du et autoværksted i Hørsholm? 

Hvis du er på udkig efter et lokalt autoværksted i Hørsholm, så kan du med fordel kontakte Boomerang Auto. Her har de mere end 15 års erfaring, hvorfor de også har erfaring med stort set alle bilmærket. Du kan derfor trygt køre din bil derhen. Du kan læse mere her

Flere Nyheder