Erfaren køreskole i Horsens

25 oktober 2019 admin

Hvis du skal tage dit kørekort i Horsens eller omegn, så kan 1st Driver tilbyde dig et forløb af højeste kvalitet. Deres fokusområder ligger på god service, kompetente undervisere, høj kvalitet i både teori og praksis, samt en tryg og behagelig oplevelse. Det vil sige, at du altid kan regne med at blive mødt af dygtige og erfarne undervisere, som har styr på såvel det teoretiske og det praktiske. De sørger for at du får et godt indblik i alle de teoretiske dele af bilkørsel, bliver en dygtig billist bag rettet, og samtidig hjælper de dig med at holde styr på alle de praktiske ting der skal ordnes undervejs i processen.

Hos dem er du som nystartet billist i fokus. Det vil sige, at forløbet hele tiden bliver individuelt tilpasset til dig, så det passer til dit tempo. Derfor er det altid muligt at supplere med ekstra timer ved behov, hvis du eller din kørelærer ikke føler, at du er helt klar til at klare køreprøven endnu. De sørger for, at du føler dig tryg og tilpas bag rattet, så du bliver en selvsikker og dygtig billist. På den måde giver de dig det bedste udgangspunkt for at imponere – både til den teoretiske prøve og selve køreprøven, men også når du skal ud og færdes i trafikken på egen hånd.

Vil du starte et forløb hos 1st Driver, så kan du tilmelde dig et hold via deres hjemmeside. Her bliver du knyttet op på et teorihold samt får din egen kørelærer, som du kører med gang på gang. Det er også muligt at anvende 1st Driver, hvis du skal generhverve dit kort. Læs meget mere om forløb, priser og undervisere på deres hjemmeside og tilmeld dig et hold i dag – så har du snart dit kørekort sikkert liggende i hånden.

Flere Nyheder