Få den bedste antirust behandling hos din lokale mekaniker

31 oktober 2019 admin

Når vinteren sætter ind med lange, kolde og fugtige dage samt øget nedbør og salt på vejene, stiger risikoen for rust angreb på din bil. Derfor bør du sørge for, at den får den rette antirust behandling.

Hvad er en antirust behandling?

En effektiv og grundig antirust behandling udføres ideelt set af en uddannet mekaniker på et autoriseret værksted. For at en antirust behandling skal fungere, skal den nemlig kunne komme ud i alle kroge af undervognen, inklusive hulrummene. Det er nemlig her, der som oftest danner sig kondens vand, som kan forårsage rust, som er skjult for det blotte øje.

Derfor er det en god idé at vælge et autoværksted, hvor der er faciliteter til at bilen kan blive hejset op i luften over grav, således at mekanikeren har fuld adgang til bilens undervogn. Samtidig skal alle løsdele, inklusive hjul, dækplader, inderskærme med videre, fjernes før selve antirust behandlingen går i gang – og monteres korrekt efterfølgende.

Forud for antirust behandlingen vil mekanikeren manuelt rense undervognen og tjekke den for fejl eller skader. Dernæst vil de tre komponenter, som udgør antirust behandlingen blive påført i et jævnt lag. En dygtig og samvittighedsfuld automekaniker vil selvfølgelig sørge for at komme helt ud i hjørnerne, ind i samtlige hulrum, og samtidig behandle såvel paneler og vanger, døre, stolper, motorrum og bagklap såvel som selve undervognen.

Hvor finder jeg en dygtig mekaniker, som yder antirust behandling service, i Silkeborg?

Bor du i Silkeborg eller nærmeste omegn, hedder dit lokale service værksted Verner Mortensen Automobiler A/S. Hos Verner Mortensen Automobiler A/S er du sikret en omhyggelig behandling af din bil, således at den kan modstå rust angreb året rundt – og dermed holde længere uden at skulle have udskiftet undervogn eller andre dele.

Du kan læse mere om Verner Mortensen Automobiler A/S, og få et godt tilbud, på vernermortensen.dk

Flere Nyheder