Få den bedste service hos dit lokale autoværksted

26 februar 2020 astrid_pedersen

Er du bosiddende i eller omkring Aalborg, og leder du efter et autoværksted som kan servicere din bil? Så kan du med fordel tjekke JBA ApS.

Hvem er JBA ApS?

JBA ApS er dit autoværksted i Aalborg. JBA ApS ligger centralt placeret på Sagavej i Gistrup med lette adgangs forhold – og lange åbnings tider. Hos JBA ApS kan du forvente en service minded og professionel behandling, som tager udgangspunkt i dine ønsker og i din bils behov.

Når du vælger JBA ApS som dit autoværksted i Aalborg, er du sikret en solid service udført af erfarne, faglærte mekanikere. JBA ApS vægter nemlig faglighed og ekspertise meget højt, og sørger derfor for at medarbejderne løbende uddannes og opdateres via kurser og efteruddannelse. På den måde sikres det høj faglige niveau og ditto engagement blandt de dedikerede og kompetente mekanikere, som befolker autoværkstedet hos JBA ApS.

Hvilke bilmærker repareres og serviceres hos JBA ApS?

Uanset hvilket mærke, din bil tilhører, og hvilken model eller årgang, vil JBA ApS kunne servicere den eller udbedre skader, din bil måtte have pådraget sig. Dog har JBA ApS særligt speciale inden for mærkerne Mercedes, Audi, VW, Skoda & Seat. Inden for de seneste år er uvalget af bilmærker i kunde kartoteket dog udvidet med en ganske betragtelig mængde bilejere hvis biler stammer fra producenter så som BMW, Ford, Renault, Volvo og Peugeot.

Fleksibel afhentning af bil hos JBA ApS

Skulle du på trods af værkstedets lange åbningstider ikke have mulighed for at hente din bil inden for disse, kan JBA ApS tilbyde afhentning uden for åbningstiden med et smart nøgle udleverings system, som fungerer elektronisk, og således er en del mere sikkert end at skulle lægge nøglen under en sten eller på bilens højre forhjul.

Du kan finde dit lokale autoværksted i Aalborg på jba.dk

Flere Nyheder