Få den højeste skrotpræmie for din bil i København her

30 juni 2021 silje_hansen

Er du ved at opgive at blive ved med at reparere på din gamle bil, eller har din bil været ude for en ulykke, så er den stadig penge værd. I Danmark bliver du belønnet for din gamle bil, hvis du får den skrottet et sted, hvor det bliver gjort på en ansvarlig og miljøvenlig måde. Det vil sige, at du kan stadig få en god skilling for din gamle bil, hvis du aflevere den til en skrothandler.

Her er det ikke helt ligegyldigt, hvilken skrothandler du vælger, da det skal være en miljøgodkendt skrothandler som også er blevet godkendt af bilproducenterne. Dermed får du både en høj skrotpræmie for din bil, men du kan også have god samvittighed over, at du passer på miljøet ved at de dele der kan sælges eller bruges igen bliver genbrugt. 

Hvilke kriterier skal bilen indfri for den høje skrotpræmie?

Der er et par kriterier som bilen skal kunne indfri før du kan få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil. Den må blandt andet ikke veje mere end 3500 kg. Den må heller ikke have flere end 9 siddepladser inklusiv førersædet. 

Bilen du vil skrotte skal have haft minimum ansvarsforsikring inden den er blevet afmeldt plader. Der er også en frist for, hvornår pladerne senest må have været afmeldt på bilen, som du kan læse om hos skrothandlerens hjemmeside. 

Hvis din bil kan indfri de kriterier der er opstillet for at få udbetalt den høje skrotpræmie, kan du nemt og hurtigt få skrottet din bil. Her er der som regel også mulighed for at skrothandleren kan afhente bilen hos dig. 

Her får du den højeste skrotpræmie i København

Hvis du er i markedet for at finde den skrothandler der tilbyder den højeste skrotpræmie i København, kan vi varmt anbefale dig at tage fat i https://www.jernkaellingen.dk/.

Flere Nyheder