Find den bedste cykelhjelm til sommerens udflugter

05 april 2021 astrid_pedersen

Foråret og sommeren står på spring – og så er det på tide at trække jernhestene af stald. I den forbindelse bør du tjekke at al udstyr er i orden. Det er således en god idé at sende cyklen til ”service” på det lokale cykelværksted hvis den har stået gemt væk i kælderen eller i carporten vinteren over.

Når alt er smurt og strammet op er cyklen klar til at trille mange kilometer, såvel til og fra arbejde i hverdagene som ud i det blå på de lange lune weekend dage. Og så mangler du blot at tjekke op på det resterende tilbehør så som cykelpumpe, cykellygter, reflekser – og din cykelhjelm.

Hvorfor køre med cykelhjelm?

Måske har du aldrig kørt med cykelhjelm – og så er det sandelig på tide at skaffe sådan én. Med en cykelhjelm minimerer du din risiko for at pådrage dig livslange mén i forbindelse med et styrt på cyklen.

Rigtig mange hovedskader og deciderede hjerneskader kunne have været undgået hvis de tilskadekomne cyklister havde iført sig en godkendt cykelhjelm. En cykelhjelm som lever op til de internationale krav og sikkerhedsmæssige standarder vil nemlig i lagt de fleste tilfælde yde optimal beskyttelse af såvel hovedskallen som hjernen.

Du vil hurtigt lære at sætte pris på din cykelhjelm hvis du først én gang har været involveret i et grimt styrt som gik ud over dit hoved. Og du bør for alt i verden søge at undgå denne oplevelse ved at iføre dig en solid og holdbar cykelhjelm inden du bevæger dig ud på gader og veje på den tohjulede.

Find en billig cykelhjelm som passer til dig

Du bør altid vælge en cykelhjelm som sidder tæt og som samtidig yder en vis komfort så den er behagelig at have på i lang tid ad gangen. Og en sådan kan du finde i den online shop cykelhjelm.dk

Flere Nyheder