Find en autoriseret autoophugger på Sjælland

15 februar 2021 silje_hansen

Har du en ældre bil, som enten ikke kan komme gennem syn, eller som er gået i stykker, så er den faktisk stadig penge værd. I Danmark er det muligt at få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil. Det vil sige, at du kan aflevere din bil til en godkendt autoophugger, som direkte betaler en skrotpræmie til dig for din gamle bil.

Skrotpræmien bliver udbetalt af skattestyrelsen som et samarbejde med bilproducenterne om at tage et ansvar i at få nedbrudt bilerne på en miljøvenlig måde. Du kan derfor både have samvittighed over at de dele som stadig kan bruges på bilen bliver genbrugt samtidig med at du får en rimelig pris for din gamle bil. 

Vær opmærksom på, at du vælger en autoriseret autoophugger

Når du skal have udbetalt din skrotpræmie for din gamle bil, skal du være sikker på at du vælger en godkendt og miljøbevidst autoophugger. Hvis ikke du vælger en der er godkendt til at tage imod skrotbiler, vil du ikke kunne få udbetalt den aktuelle skrotpræmie.

Herudover er der en række krav for din bil, som den skal leve op til før du kan få udbetalt skrotpræmien. Det er blandt andet til antal sæder i bilen, hvor meget du maksimalt må veje, samt hvordan den senest er blevet afmeldt. Hvis ikke den har haft tilmeldt ansvarsforsikring inden den blev afmeldt, vil du ikke kunne få udbetalt skrotpræmien. 

Find et godkendt autoophug på Sjælland

Leder du efter et godkendt autoophug på Sjælland, kan vi måske hjælpe dig godt på vej. Vi har undersøgt dine muligheder og har fundet et autoophug til dig med flere års erfaring. Her kan vi varmt anbefale dig at få fragtet bilen der skal skrottes ud til faarevejle-autoophug.dk. De kan også hjælpe dig med at få afhentet bilen, hvis det er nemmere for dig.

Flere Nyheder