Forvandl din båd til en attraktiv oplevelse med båddesign

24 maj 2021 Anders_Lundtang_Hansen

De fleste sørger egentlig bare for at holde deres båd søgående, når de har købt den, da der kræves en hel del vedligeholde af sådan en.

Der kommer løbende slitage på den, når den er nedsunket i vand, og man kan hurtigt bemærke det, hvis man ikke sørger for at tage sig af den, når der er brug for det.

Derfor bruger man også god tid på den, når den er på land, hvor man bruger tid og kræfter på at holde den pæn og ikke mindst søklar.

Resten af tiden nyder man at sejle rundt i den eller bare have hyggelige aftener i havnen i båden, hvor man ikke gider tænke ekstra meget over båden.

Det er jo også dyrt at have en havneplads, og det koster penge at holde den ved lige; og man skal bare betragte en båd, der længe har været utilset for at se, hvordan den langsomt begynder at blive grim – og stort set også synke!

Gør din båd til noget specielt med båddesign

Men hvis man nu skulle gøre ens båd virkelig interessant at se på både udvendigt og indvendigt, så skulle man tage at overveje båddesign.

Den slags kan man både overveje, når man er ved at anskaffe sig en båd, om man køber den som ny eller fra brugt, eller når man allerede har anskaffet den.

Man bør nemlig afsætte tiden til den slags, og det behøver ikke koste alverden, for det er den slags, der er med til at gøre, at man holder (ekstra) meget af ens båd.

For selvom der går tid med vedligeholdelse, og man så ellers bare vil slappe af, så er der nok en masse sager, man gerne ville gøre anderledes ved båden, men som man bare ikke får taget sig sammen til.

Det kan man gøre nu ved blandt andet at besøge https://r-design.dk/dansk/.

Flere Nyheder