Gør det til et samlingspunkt med den bilpolering

16 december 2020 Anders_Lundtang_Hansen

Hvis der er noget, som specielt mænd kan lide, så er det at gå og pille lidt ved deres biler i fritiden.

Man laver næsten hele mandelaug, hvor man mødes for at se på biler, udveksle erfaringer og måske lige fikse lidt ved ens egen bil og hinandens, så man kan hjælpes ad.

Nogle gange er der måske slet ikke noget galt med dem, så man gør dem bare lidt pænere eller udskifter nogle dele til noget nyt for at gøre bilerne vildere, mere moderne eller bare pænere.

Man kan ligefrem kalde det for bilpleje i Haderslev, hvor vi lige lader vores eksempel finde sted, hvor mange mænd mødes under samme passion for biler, som de bruger meget af deres fritid på.

Der menes ikke så meget seriøst med det, da man ikke skal kære ræs eller vinde præmier med dem; man tager først til udstillinger sammen, og ellers er det bare en undskyldning for at mødes.

Dette kan man blandt andet gøre med en omgang bilpolering.

Det bliver pludselig hyggeligt at polere biler

For nogle mennesker er det træls arbejde at skulle polere biler, og man gør det lidt af pligt; for selvom man er glad for det endelige resultat, så kan det være svært at give sig i kast med – lidt ligesom med rengøringen.

Nogle gange kan man betale sig fra det og lade andre gøre det for en, men måske kender man en, der kan gøre det, og så tager mandeklubben derhen for at få ordnet deres biler med poleringen.

Selv hvis man ikke kender nogle privat, som kan ordne den slags, så tager man måske hen til et givent firma for at få det ordnet, hvor man så alle tager hen samme dag, så der både bliver en udflugt ud af det, men også fordi man så kan gøre det hyggeligt at mødes på den måde!

Flere Nyheder