Har du det rigtige bådudstyr? 

30 juni 2020 Sara Mortensen

Når man har en båd og den skal gøres klar til en tur på havet, så er det vigtigt at man har det rigtige bådudstyr. Hvis man er nybegynder i forhold til at eje båd, så er det en god idé at lave en lang liste over det bådudstyr man skal have, og så ellers bare starte fra en ende af. Det er super vigtigt at man har alt det bådudstyr, som man skal bruge, allerede fra start af.

Det duer ikke at man pludselig befinder sig midt ude på havet, og så mangler man noget vigtigt bådudstyr. Bådudstyr er mange forskellige ting, det kan være alt fra batterier til en selvoppustelig redningsvest. Du kan alt det bådudstyr du skal bruge lige her: https://marinelageret.dk/. Det er egentlig bare alt det udstyr, som er ombord på båden. 

Hold altid din båd organiseret og ren

Når man har en båd, så er det en god idé at holde den ren. Selvom du måske ikke synes at rengøringen er det fedeste i verden, så er det bare super vigtigt at båden bliver holdt ren. Hvis først båden er beskidt, så er det ikke et rart sted at være, og det er jo ligesom det eneste sted man kan være, når man befinder sig midt ude på havet.

Derfor er det vigtigt at holde rengøringen ved lige, så man ikke pludselig skal bruge flere dage på at få rengjort båden. Det er langt bedre at holde skidtet nede, så det hele tiden er et rart sted at være. 

Udover rengøring, så er det også vigtigt at holde sin båd organiseret. Man skal kunne finde diverse bådudstyr, når man har brug for det. Derfor skal alle tingene, der er på båden, være til at finde med det samme. Det kan være en rigtig god idé at lave et slags system. Alt hvad der kan hænge i båden uden at falde ned, kan med fordel hænges op, så det bliver fjernet fra gulvet.

Det vigtigste er selvfølgelig at alt sidder fast, så at sige. Når først båden gynger, så skal alt bådudstyr være sikret, så det ikke vælter rundt nede i kahytten. Hold orden og rengør båden lidt hver dag, så får du en meget bedre tur på havet.

Flere Nyheder