Hvad skal du gøre med skader på din forrude?

20 januar 2020 Anders_Lundtang_Hansen

Hvis du oplever en skade på din forrude, så er det med at besigtige skadens omfang, for måske er den ikke så omfangsrig, som man i første omgang fornemmede den til at være.

De fleste skader på frontruderne sker, mens man er ude at køre, hvor man selv eller andre kan komme til at slynge småsten op på ens frontrude, så det giver den velkendte “KLINK”-lyd, og man kigger febrilsk omkring sig på frontruden, efter den lille forskrækkelse har lagt sig for at se, hvor den har ramt.

Måske ramte den slet ikke frontruden, selvom det lød sådan, hvorfor det måske er karosseriet, der har fået sig en lille skade, der ikke er alarmerende, og som man godt kan vente med at få gjort noget ved.

For sådan en skade er måske ikke noget, der betyder det store, og den kan man få set på senere, men hvis skaden er sket på frontruden, så kan selv et lille stenslag ende med at udvikle sig grofuldt.

Det kan eksempelvis være, at man måske kun ser et lille slag på ruden og tænker, at det kan man vente med at få gjort noget ved.

Problemet er blot, at dette lille slag kan udvide sig til mange revner i ruden, så man ikke længere bare kan få fikse det lille stenslag i sig selv, så man måske skal til at gøre mere omfangsrige reparationer eller helt udskifte ruden.

Læs mere om det her: https://alt-autoglas.dk/forrude-skift-bilglas-reparation/ 

Derfor handler det simpelthen om at sætte ind hurtigst muligt, så snart der er sket bare et lille stenslag, for det er specielt ved vekslen mellem temperaturer fra varmt til koldt, at man ender med at se revner blive større og større.

For man tænder måske for varmen i bilen, mens det er koldt udenfor, og så går det stærkt – det behøver jo ikke at afstedkomme af naturens egne temperaturer.

Flere Nyheder