Ikke al vejhjælp skal man tage imod

12 oktober 2020 Anders_Lundtang_Hansen

Når man forestiller sig vejhjælp, så forestiller de fleste sig nok den slags, hvor man er gået i stå med bilen, og man så tilkalder hjælp til at få fikset dytten på stedet eller bragt den ind, så den kan blive klargjort igen.

Det kan være konkret vejhjælp i København i den facon, hvor man måske har et fast abonnement til den slags, så man måske også får en lånebil, man kan køre videre med, indtil ens egen er klar igen.

Sådan tænker de fleste da også på vejhjælp som en slags autohjælp, men vejhjælp kan også være en hel del andet, hvis man udvider udtrykket – og det er her, man skal tænke sig om, før man tager imod hjælpen!

For det er desværre ikke alle mennesker, der vil en det bedste i den sammenhæng, og derfor skal man bruge ens sunde fornuft.

Vær varsom med typer af vejhjælp

Det er ikke fordi, vi er ude i at tale om børnelokkere med videre, men vi lærer jo vores børn, at de ikke skal køre med fremmede, men som voksne bryder vi lidt den regel, fordi vi tror, vi er menneskekendere.

Desværre er det ikke alle mennesker, man lige kan aflure på den slags.

Det er ikke, fordi nogle mennesker kører rundt og venter på ens “offer” på den måde, men måske er man bare uheldig er og er det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Det kunne netop være ved, at ens bil er gået i stå. Det er aften. Det er mørkt, og man ved ikke, hvor man er.

Så kommer der en bil forbi, der tilbyder en et lift, og det vil man da egentlig gerne end at stå ude i kulden.

Husk så bare på, at det ikke er alle, der har rent mel i posen, derfor skal du lige tage bestik af situationen, om det nu også er en god idé at tage imod den hjælp.

Flere Nyheder