Service og reparation af bil på dit lokale autoværksted

26 februar 2020 astrid_pedersen

Skal bilen snart til service eller have udskiftet en eller flere reservedele? Så kan du kigge forbi Kongsgårde Autoværksted og få rettet op på skaden.

Hvem er Kongsgårde Autoværksted?

Kongsgårde Autoværksted er dit autoværksted i Ebeltoft. Hos Kongsgårde Autoværksted serviceres alle bilmærker – og bor eller arbejder du i nærheden af Ebeltoft, Knebel, Fejrup eller nærmeste omegn, kan du altid svinge forbi værkstedet, skulle du have behov for akut hjælp til din bil.

Hvilke ydelser tilbyder Kongsgårde Autoværksted?

Kongsgårde Autoværksted er et autoværksted, som kan hjælpe dig med stort set alt hvad der handler om din bil. Uanset om du har et pludseligt opstået problem som for eksempel en lampe eller en drivrem, som skal skiftes, eller om du ønsker at indgå en service aftale med Kongsgårde Autoværksted, står de dygtige og kompetente mekanikere til rådighed for dig – med stor fleksibilitet og et utroligt højt professionelt niveau.

Reparation af bil hos Kongsgårde Autoværksted

Har bilen pådraget sig en mindre skade – for eksempel en Bilka bule eller en ridse i lakken – eller skal bilen fikses efter et større trafikuheld? Så kan du altid regne med at Kongsgårde Autoværksted finder tiden til dig og din bil. Du vil altid modtage en fast pris på reparation af bil forud for opgavens påbegyndelse. Skulle der dukke noget op under arbejdet, vil du selvfølgelig blive informeret herom. Og Kongsgårde Autoværksted arbejder selvfølgelig kun med de bedste materialer og reservedele, når bilen skal repareres.

Service eftersyn af din bil hos Kongsgårde Autoværksted

Uanset hvilken type, model, mærke eller årgang bil du har, vil den hos Kongsgårde Autoværksted kunne få udført et grundigt og omhyggeligt service eftersyn. Kongsgårde Autoværksted har autorisation til at stemple i bilens service hæfte, således at du kan forlænge fabriks garantien på din nye bil.

Du kan læse mere, og booke tid til en aftale, på https://kongsgaardeauto.dk/ 

Flere Nyheder