Hvad skal du gøre ved en bilkabule?

22 august 2021 Steffen Hansen

Det er torsdag eftermiddag, du er på vej hjem fra arbejde, men mangler lige at handle ind på vejen. Du parkerer ved Føtex, får handlet det du skal, men når du kommer ud er der kommet en bule i din højre dør. Hvad skal du gøre nu? Det giver vi et indblik på her i indlægget.

Tjek om de har lagt en seddel

Hvis personen der har givet din bil en bule er en ordentlig person, så har de lagt en seddel efter det er sket. Derfor skal det første du gør, være at du tjekker om der ligge en seddel med kontaktinformationer. Gør der dette, skal du tage fat i personen og aftale det videre forløb. Nogle gange kan det ikke betale sig at indblande forsikringen, men bare at få dem til at betale for behandlingen hos et skadecenter.

Find et godt skadecenter her: https://www.persautoopretning.dk/

Er skaden værd at få fikset

Afhængig af hvor stor skaden på bilen er, så er det ikke sikkert, at det er nødvendigt at få den fikset. Hvis det er en mindre bule, så kan det være det værste kan fjernes med en klud. Er dette tilfældet, så anbefaler vi ikke, at du bruger penge på at få bulen fikset. Men hvis du ikke kan fordrage, at der er det mindste med din bil, så skal den selvfølgelig fikses.

Undersøg om der er vidner

Hvis der ingen seddel ligger, så kan det være en god idé lige at sondere området. Er der nogen, som kan have set noget. Er der nogen som kan give informationer på nummerpladen på bilen, som holdte ved siden af dig, eller som kan give dig anden information. Hvis du får en nummerplade kan du melde det til politiet, eller ringe til forsikringen, så de kan få fat i ejeren af bilen.

Flere Nyheder