Sådan vælger du et skadecenter

06 marts 2020 cecilie_mortensen

Når der kommer skader på bilen, så er det altid noget, som falder på et ubelejligt tidspunkt. Det gælder både, hvis det er en mindre parkeringsbule eller en større trafikskade. Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse, og det er noget, som man oftest gerne vil undgå. Når uheldet dog er ude, så er det med at finde et godt autoværksted eller skadecenter. På den måde kan man nemlig få udbedret skaden, så bilen kan blive så god som ny – og helst gerne til en pris, der ikke gør alt for ondt i pengepungen.

Men hvordan vælger man mellem de mange forskellige autoværksteder eller skadecentre, som findes? Herunder kan du blive hjulpet på vej til, hvad du kan se efter og vælge ud fra. 

Sådan kan du finde et skadecenter

– Hvilken erfaring har centeret eller autoværkstedet? Her menes bl.a. hvor mange år de har været i branchen. Og ikke mindst hvilken type skader er de ekstra erfarne med at udbedre. 

– Hvilke bilmærker har de erfaring med at reparere? Man kan nemlig føle sig i ekstra gode hænder, når man kører de kender til mærket og de forskellige modeller. 

– Kan din bil blive repareret med originale reservedele? Dette er nemlig ikke uvæsentligt, hvis du stadig har en fabriksgaranti, som gerne skal holdes. 

– Kan skadecenteret eller autoværkstedet tilbyde en garanti på arbejdet, der er udført? Ved nogle centre er det muligt at få hele 3 års garanti på reparationer, der er udført. På den måde har du også en vis sikkerhed for det arbejde, der er udført – og ellers kan du komme retur og få det ordnet. 

– Til de mere praktiske anliggende, så kan du lede efter et skadecenter, som holder til i dit lokalområde. Det kan nemlig gøre det ekstra belejligt, når du skal til og fra skadecenteret. Især også hvis du kan få en midlertidig lånebil, som du kan køre i imens.  

Du kan også læse mere her: https://www.persautoopretning.dk/

Flere Nyheder